Voor welke werkzaamheden kan ik Groot Verbouw inschakelen?
De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Zo kunt u denken aan een nieuwe badkamer of toilet, het plaatsen van een dakkapel of keuken, het realiseren van een aanbouw, vernieuwen van de kozijnen of de goot, isoleren van uw woning of het aanleggen van elektra. Natuurlijk zijn wij u ook van dienst bij minder ingrijpende klussen zoals een lekkende kraan, een electrische storing of het vernieuwen van een dakpan.

Doet Groot Verbouw ook de wat grotere verbouwingen en renovaties?
 Ja, wij kunnen uw hele huis onder handen nemen, o.a.:

  • deuren en plafonds vervangen
  • binnenmuren verwijderen of verplaatsen
  • badkamers en toiletten maken
  • wand en vloer tegelwerk
  • zolders aftimmeren en isoleren
  • een aanbouw
  • stucwerk
  • behangen
  • schilderen en laminaat

Doet Groot Verbouw alle werkzaamheden zelf?
Meestal wel, maar wanneer wij een collega inschakelen voor extra mankracht, dan blijven wij altijd eindverantwoordelijk voor uw project.

Kost een offerte geld?
Nee, onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend ,tenzij anders vermeld, 30 dagen geldig.

Komt u altijd langs voordat u een offerte uitbrengt?
In de meeste gevallen wel. Wij maken dan eerst een afspraak met u, waarbij wij de situatie ter plaatse kunnen beoordelen. Daarbij wordt rekening gehouden met uw wensen en met de bouwkundige mogelijkheden. Wij kunnen u adviseren over de materialen en de levering ervan. Kortom, op deze manier krijgt u een offerte op maat die gratis en vrijblijvend is.

Berekent u voorrijkosten?
Woont u binnen een straal van 50 km? Dan zijn de voorrijkosten geheel voor onze rekening.

Waarom kiezen voor een klein bedrijf?
Door het kleinschalige karakter van ons bedrijf wordt het werk altijd door dezelfde persoon uitgevoerd waar ook de afspraken mee gemaakt zijn. Na oplevering komt wederom dezelfde persoon om, waar nodig, nog service te verlenen, dit komt de kwaliteit ten goede. Bovendien is het goedkoper.

We willen verbouwen, maar weten niet zo goed waar we moeten beginnen.
Wij helpen u graag met het meedenken en uitwerken van uw plannen. Wij kunnen een vrijblijvende afspraak voor u maken in de showroom bij een van onze leveranciers en als u het prettig vindt, gaan wij met u mee. Hier krijgt u dan een goed beeld van de verschillende mogelijkheden.

Mag ik zelf de benodigde materialen aanschaffen?
Geen punt, mits van goede kwaliteit, want wij gaan immers altijd voor een perfect eindresultaat. Wij kunnen geen garantie geven op door u zelf aangeschafte materialen.

Berekent u meerwerk?
Alleen als er echt extra dingen gedaan moeten worden waarvan van tevoren niet bekend was dat deze zouden moeten gebeuren. Denk hierbij aan verborgen gebreken die pas tijdens de werkzaamheden boven water komen. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

Is Groot Verbouw aangesloten bij een geschillencommissie?
Wij vinden het prettig om duidelijke afspraken te maken over wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Dat werkt naar 2 kanten toe heel prettig. Bij ons is afspraak ook afspraak. Om dit te bekrachtigen ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie VLOK. Bij eventuele geschillen kan de zgn. geschillencommissie door de opdrachtgever worden ingeschakeld. Deze onafhankelijke instantie laat door een expert een rapport opmaken over de kwaliteit van de werkzaamheden. De commissie zal vervolgens de juridische consequenties in overweging nemen. Dat resulteert in een bindende uitspraak die altijd gerespecteerd zal worden. Staat de opdrachtgever in zijn recht, dan is herstel/schadevergoeding door de commissie gegarandeerd.

Is Groot Verbouw verzekerd tegen schade?
Ja, wij hebben een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en zijn verzekerd tegen schade aan eigendommen van u, die door Groot Verbouw veroorzaakt zijn.